CINE SUNTEM ?

Un vis care a luat nastere in 2016

Începutul poveștii noastre a avut loc la întâlnirea a două mari tipologii: pasiunea si stilul

Dorim să vă oferim bijuterii deosebite în serie limitată, lucrate manual. La crearea bijuteriilor GOLDENGOLD am hotărât să folosim doar materie primă de cea mai înaltă calitate: cristale Swarovski, argint fără conținut de alte metale care pot provoca alergii, silicon Swarovski non-alergic, Alcantara,etc.

Nu fabricăm bijuterii Swarovski, ci producem bijuterii marca GOLDENGOLD cu cristale Swarovski, create cu mândrie în România.

PASIUNE SI STIL

Pasiune

Cand vine vorba despre bijuterii, pasiunea este scanteia comuna care ne-a ajutat sa ne dezvoltam incet dar sigur inspre a traii intr-o lume inconjurata de de acestea. Acesta este principalul motiv pentru care facem ce ne place cel mai mult si anume sa aducem o pata de culoare pe orice strat de piele, iar cu toate acestea cautam zilnic sa ne perfectionam tehnica de lucru.

Stil

O amprenta lasata pe tenul unei persoane, stilul este factorul care ne diferentiaza si care ne face unici. Impreuna cu pasiunea am reusit sa creeam o gama variata de produse pregatite pentru orice fel de ocazie. De la petreceri luxoase pana la iesiri romantice suntem siguri ca o sa gasesti ceva tentant in portofoliul nostru de produse.